Back to All Events

OFF Track Open Call


OFF Track søger græsrodskunstnere til en udstilling på Non-Space den 24.-25. marts 2017. Deadline for ansøgninger er 10. marts.

OFF Track søger 6-10 grænsesøgende, dynamiske og legende talenter, som drømmer om muligheden for at fremvise sit værk i fællesskab med andre spirende græsrødder. Dermed får du som vækstlagskunstner muligheden for at fremvise dit talent. Da ferniseringsdatoen er lige om hjørnet, ønsker vi, at man søger ind med et specifikt værk / en specifik idé til et værk. Der findes ingen grænser for, hvilken type kunst man vil søge ind med. Derfor er både video, installationskunst, maleri og alt andet velkomment! 

Målet med dette Open Call er for OFF Track at give spirende vækstlagskunstnere muligheden for at udstille på en etableret kulturplatform. OFF Track vil også sørge for at give de udvalgte talenter muligheden for at få sparring og råd af etablerede kunstnere fra Aarhus. 

Ansøgningen skal indeholde en beskrivelse af dit værk og dig som kunstner. Du må meget gerne vedhæfte billeder af værket / skitser af dette.

Ansøgning sendes til marie@cultureworks.dk senest 10/3-2017
____________________________________________________________________

Information om selve udstillingen kommer når kunstnerne er fundet.

Projektet er støttet af Aarhus 2017: http://www.aarhus2017.dk/da/

Earlier Event: March 11
USE academy Talks: Nous Sommes
Later Event: March 28
Realplan"